Τρόποι αποστολής – χρόνοι παράδοσης

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑσε όλα τα προϊόντα, για παραγγελίες άνω των 49€

Κόστος Αποστολής 3€ για ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Αττικής, για παραγγελίες κάτω των 49€

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.


Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier των ΕΛΤΑ. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3,5kg, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία. Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος αποστολής με πρακτορείο μεταφορών που χρεώνεται αυτόματα από το κατάστημα αφορά παράδοση στις αποθήκες του πρακτορείου στην περιοχή σας και παραλαβή από εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα προκειμένου να σας δωθεί προσφορά για παράδοση στο σπίτι σας.