Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας sweet baby στο 210 5317238 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας για να βοηθήσουν. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας, αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 10 ημερών, η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Η διαδικασία επιστροφής είναι η εξής:

Αν η επιστροφή ΔΕΝ οφείλεται σε δικό μας λάθος o παραλήπτης στέλνει το προϊόν πίσω με όποιον τρόπο η μεταφορική επιλέξετε, με δίκη του χρέωση!
Αν η επιστροφή οφείλεται σε δικό μας λάθος ο παραλήπτης παραδίδει το δέμα μόνο στα ΕΛΤΑ κούριερ με χρέωση της εταιρίας μας.
2: Η εταιρία μας ελέγχει ότι το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση.
3: Σας επιστρέφουμε τα χρήματα!

Αν η πληρωμή έχει γίνει με κάρτα τα χρήματα επιστρέφονται κατευθείαν στην ίδια κάρτα!
Αν έχει γίνει με άλλο τρόπο θα πρέπει να μας δώσετε έναν αριθμό λογαριασμού στον όποιον θα γίνει η κατάθεση του ποσού! 
Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, το κόστος υπηρεσίας της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Βασική προϋπόθεση είναι το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι στη κατάσταση που το παραλάβατε (με τη συσκευασία του και αχρησιμοποίητο). Σε περίπτωση που γίνει ειδική παραγγελία για κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο κατάστημα και στο website, δεν υποστηρίζετε η αλλαγή! (Εκτός αν το προϊόν είναι ελαττωματικό).

Αλλαγές γίνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε. Η διαδικασία αλλαγής είναι η εξής:

1: Ο παραλήπτης στέλνει το προϊόν πίσω με όποιον τρόπο η μεταφορική επιλέξετε, με δίκη του χρέωση!
2: Η εταιρία μας ελέγχει ότι το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία και κατάσταση.
3: Σας στέλνουμε το νέο προϊόν που θα επιλέξετε με δίκη μας χρέωση (εξαιρούνται έπιπλα και καρότσια).

Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη της αξίας των προϊόντων που μας επιστρέφετε, πληρώνετε τη διαφορά κατά την παραλαβή. Αν η αλλαγή γίνει από το φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε κάτι. Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη πληγώνετε την διαφορά, δεν γίνεται να αλλάξετε κάτι με ένα προϊόν μικρότερης αξίας από του προϊόντος που επιστρέφετε.