Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας sweet baby στο 210 5317238 και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας για να βοηθήσουν. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας, αν το πρόβλημα παρουσιαστεί εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί σε διάστημα άνω των 10 ημερών, η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις, το κόστος υπηρεσίας της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές σε μέγεθος/χρώμα/είδος γίνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε. 
Η διαδικασία αλλαγής δρομολογείται από εμάς με κόστος 5 ευρώ με αντικαταβολή. Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και στον ίδιο διανομέα που θα σας το παραδώσει δίνετε το προϊόν που δεν σας κάνει, για επιστροφή. (εξαιρούνται έπιπλα και μεταλλικά προϊόντα πχ. καρότσια, ρυλάξ, λίκνο)

. Φυσικά το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στη κατάσταση που το παραλάβατε (με τη συσκευασία του και αχρησιμοποίητο). 
Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη της αξίας των προϊόντων που μας επιστρέφετε, πληρώνετε τη διαφορά κατά την παραλαβή, συν τα 5€ έξοδα αντικατάστασης.

Αν η αλλαγή γίνει από το φυσικό κατάστημα δεν επιβαρύνεστε κάτι. Αν η αξία της νέας αγοράς είναι μεγαλύτερη πληγώνετε την διαφορά, δεν γίνεται να αλλάξετε κάτι με ένα προϊόν μικρότερης αξίας από του προϊόντος που επιστρέφετε.