Το κατάστημα SweetBaby.GR δραστηριοποιείται στο χώρο της βρεφανάπτυξης.

H εταιρεία μας σας παρέχει βρεφικά & παιδικά είδη υψηλής ποιότητας. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

Ως υποκατάστημα βιοτεχνίας, δημιουργούμε οτιδήποτε χρειάζεται το μωράκι σας και αφορά την προίκα του. Παράλληλα εμπορευόμαστε όλα τα υπόλοιπα που θα φιλοξενήσουν και θα αγκαλιάσουν το μωράκι σας στα πρώτα χρόνια της ζωής του, φροντίζοντας πάντα, τόσο τα δικά μας προϊόντα, όσο και τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Βρεφανάπτυξη & Αξεσουάρ. Βρεφικά είδη – Bebe! Ανακαλύψτε μια τεράστια ποικιλία βρεφικών ειδών και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προιόντα bebe. Βρεφανάπτυξη. Ασφάλεια στο σπίτι; Θερμόμετρα; Θερμαντήρες; Θήλαστρα – Επιθέματα; Φαγητό; Ζυγαριές; Μπιμπερό-θηλές; Πιπίλες – Θήκες και Κλιπ Πιπίλας, Μάρσιποι · Θερμαντήρες/αποστειρωτές · Ενδοεπικοινωνίες · Σφηνάκια / Μαξιλάρια · Θερμόμετρα & είδη υγιεινής · Μαξιλάρια θηλασμού · Κρίκοι. Βρεφανάπτυξη – Ασφάλεια. Βρείτε προϊόντα για την βρεφανάπτυξη και την ασφάλεια του μωρού σας. Μπιμπερό, Πιπίλες, Ενδοεπικοινωνία, Είδη για το φαγητο.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να μας εμπιστευθείτε στο ξεκίνημα της πιο γλυκιάς διαδρομής της ζωής σας. Την γέννηση του μωρού σας!!! 

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στην Λεωφ. Κηφισού 54, Αθήνα 104 42 για να δείτε όλα μας τα προϊόντα από κοντά!

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, Τετάρτη: 9:30-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 9:30-14:00, 17:00-20:30
Σάββατο: 9:30 – 15:00